P&P Consult is een instelling voor ambulante specialistische geestelijke gezondheidszorg.
P&P Consult begeleidt mensen vanaf 18 jaar met diverse psychische en psychiatrische problemen.
Onze Integratieve werkwijze garandeert een individueel totaalconcept en een hulpverlening op maat.

lees meer »

Actualiteiten:

Geen wachtlijst

Intake binnen 14 dagen. 

De vrije artsenkeuze moet blijven. Teken de petitie!
De vrije artsenkeuze is straks van de baan. Tenminste, als het aan de minister en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) ligt. Want dan beslist niet langer de patiënt welke zorgverlener of instelling hij of zij bezoekt, maar de zorgverzekeraar.  
Het voorstel heeft grote consequenties voor patiënten. Denk bijvoorbeeld aan chronische patiënten die van de zorgverzekeraar ineens moeten switchen van zorgverlener of -instelling, en hun contacten met vertrouwde verpleegkundigen en artsen kwijtraken. Het voorstel heeft ook gevolgen voor de relatie tussen u als zorgverlener en uw patiënten. VvAA is van mening dat deze vertrouwensrelatie niet nodeloos onder druk mag worden gezet. Daarnaast is VvAA van mening dat de keuze voor een zorgverlener niet mag afhangen van de eerdere keuze voor een verzekeringsvorm. Tenslotte mag het niet zo zijn dat de zorgverzekeraars voor Nederlandse burgers bepalen door wie en waar zij behandeld worden. VvAA wil voorkomen dat de patiënt straks niets meer te kiezen heeft en dat de relatie tussen arts en patiënt onder druk komt te staan. Het feit dat dit voorstel zo snel mogelijk door de Kamer geloodst lijkt te gaan worden, verontrust VvAA dan ook ten zeerste. In een brief roept VvAA de Tweede Kamer op te voorkomen dat een fundamenteel recht van de Nederlandse burger wordt aangetast.

teken daarom hier de petitie als u het met ons eens bent:

Vragen over nota's?

Onze financiële administratie is te bereiken via het volgende mailadres: financiele_administratie@ppcnpc.nl

P & P Consult nu ook op Facebook

 Like onze pagina op Facebook 

Psychische zorg voor iedereen!

U kunt bij ons secretariaat terecht voor al uw vragen, afspraken, afspraakwijzigingen, recepten etc. op telefoonnummer 06-47035981 of via mail: secretariaat@ppcnpc.nl

Als u het moeilijk vindt om te bellen kunt u natuurlijk ook gebruik maken van ons aanmeldformulier of contactformulier

Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op op de door u gewenste manier.