Bel ons: 055 303 22 57 of stuur een email: secretariaat@ppcnpc.nl

Maatschap P&P Consult Maatschap P&P Consult

Over ons

Organisatie:

P&P Consult is een instelling voor Specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ).
P&P Consult begeleidt mensen vanaf 18 jaar met diverse psychische en psychiatrische problemen.

Onze Integratieve werkwijze garandeert een individueel totaalconcept en een hulpverlening op maat.

Nieuws

Bekijk hier onze nieuwsberichten

Contact

Klik hier voor onze contactgegevens en contactformulier

Kwaliteit

P&P Consult is voortdurend bezig om de kwaliteit van de dienstverlening te garanderen en aan te passen aan de behoefte van patient(en), doorverwijzen en zorgverzekeraars.

Ook zijn wij bezig met het ontwikkelen van processen en protocollen die het mogelijk maken om die kwaliteit te garanderen.

Patiënttevredenheid

Wij hechten veel waarde aan de mening van patiënten. Daarom vragen wij hen naar hun oordeel over de hulp die zij ontvangen. Hiervoor gebruiken wij de vragenlijst 'CQ Index'. Deze vragenlijst wordt veel gebruikt in de geestelijke gezondheidszorg. Er wordt zorgvuldig op toegezien dat gegevens in de rapportages anoniem zijn.

Patiënten kunnen door het invullen van de vragenlijsten een rapportcijfer geven voor de ontvangen zorg. Zij ontvangen deze lijst van onze dienstverlener Telepsy.

Onze missie

Voor de medewerkers van P&P Consult staat de mens en zijn hulpvraag centraal. Onze behandeling is er op gericht om vanuit de kracht van de mens en zijn mogelijkheden hem zo snel mogelijk te helpen naar tevredenheid in zichzelf en zijn functioneren. Dit doen wij vanuit ons hart.

Ons succes valt of staat met of wij voldoende kennis en empathisch vermogen hebben om deze te combineren met de kracht en mogelijkheden van de mens die bij ons komt om hulp. Samenwerken staat daarbij centraal. Net als het kennen van de eigen mogelijkheden en beperkingen.

Openheid en transparantie zijn daarbij belangrijk. Per slot van rekening is de mens die bij ons komt dat ook.

Download hier ons beleidsplan